Home | Contact | Aanleveren | Aanbiedingen | Plak instructies | Algemene Voorwaarden 

//Autoreclame

//Reclameborden

//Carwrapping

//Spandoeken

//Stickers

//Gevelreclame

//Textiel

//Overig

 

//Laatste tweets
 

Bedrukt textiel

Bij Toute Reclame kunt u terecht voor het bedrukken van uw textiel. Vrijwel alle textielartikelen kunnen wij van de door u gewenste opdruk voorzien.

 

Bedrijfskleding

In veel branches is het gewoonlijk om bedrijfskleding te gebruiken. Het oogt verzorgd en biedt herkenning voor klanten/gasten/cliënten. Denk bijvoorbeeld aan horeca personeel, monteurs, zorgpersoneel en bezorgers. U kunt ervoor kiezen om alleen een logo en/of slogan op de bedrijfskleding te laten zetten, maar ook uw volledige huisstijl kan erin terugkomen. Wij kunnen bedrijfskleding voor u verzorgen of bedrukken wanneer u dit liever zelf aanlevert.

  

Van gewone kleding tot sporttenue

Naast bedrijfskleding kunnen wij uiteraard ook andere kleding voor u bedrukken, zoals uw sporttenue. Wellicht wilt u een aantal t-shirts laten bedrukken voor een vrijgezellenfeest of wilt u voetbalshirts bedrukken met de logo's van sponsors. Logo, tekst en afbeeldingen kunnen in één, meerdere en zelfs fullcolour gedrukt worden.

 

Van enkele stuks tot honderden

Het aantal bestellingen maakt bij ons niet uit. Als u alleen voor uw tennismaatje en uzelf een leuk tennistenue wilt bedrukken of uw voltallige personeel wilt voorzien van nieuwe bedrijfskleding. Bij Toute Reclame gaan we altijd voor kwalitatief drukwerk waar u 100% tevreden mee bent.

 

Wilt u representatieve kleding? Neem dan contact met ons op.