Home | Contact | Aanleveren | Aanbiedingen | Plak instructies | Algemene Voorwaarden 

//Autoreclame

//Reclameborden

//Carwrapping

//Spandoeken

//Stickers

//Gevelreclame

//Textiel

//Overig

 

//Laatste tweets
 

Carwrapping Friesland

Uw auto overspuiten is een rigoureuze en vooral definitieve beslissing. Een goed alternatief is carwrapping. Uw auto wordt volledig ingepakt met speciale folie en krijgt zo een compleet nieuwe look. De folie is niet van echt (lak) te onderscheiden. Wilt u na verloop van tijd een andere look? Geen probleem, de folie kan door ons gemakkelijk worden verwijderd en uw auto kan eventueel weer van een nieuwe carwrap worden voorzien.

 

Carwrapping Friesland creëert uw eigen unieke voertuig

Hoe u ook wilt dat uw voertuig eruit komt te zien, wij realiseren dit voor u. Diverse kleuren, glans en/of mat, en verschillende motieven zoals carbon of leerlook zijn mogelijk. Omdat wij beschikken over een eigen ontwerpafdeling kunnen wij uw stoutste dromen waar maken. Hieronder vindt u een kleine greep van onze carwrapping projecten.

 

Praktische oplossing

Een bijkomend voordeel van carwrapping is dat u geen kleurwijziging door hoeft te geven aan de RDW. Ook is de onderliggende lak meteen beschermd tegen lichte beschadigingen en behoudt uw (bedrijfs)auto de originele kleur wat gunstig is voor eventuele verkoop later.

 

Meer weten over carwrapping?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van carwrapping? Wij adviseren u graag! Vraag een vrijblijvende offerte aan of kom langs voor een afspraak.